Omelet med rodfrugter

Omelet med rodfrugter

INGREDIENSER

OMELET

3 stk.rødbede eller anden rodfrugt

2 stk.søde kartofler

240 g kogte kidneybønner fra dåse)

4 stk.æg

0.5 dl havregryn

1 tsk.salt

0.25 tsk.peber

1 fedfinthakket hvidløg

2 spsk.olie til stegning

TILBEHØR

2 stk.store håndfulde rucola

100 g feta

DYPPELSE

1.5 dl skyr

1 spsk.mayonnaise

0.5 bdt. Bundt bredbladet persille

Evt. finthakket hvidløg og lidt purløg

salt og peber

TILBEREDNING

Skræl rødbeder og kartofler og riv dem på rivejernets grove side.

Rør herefter alle ingredienserne sammen i en skål.

Kom olie på panden, og hæld massen på panden ved svag varme. Steg omeletten i 30 minutter.

Hvis omeletten ikke er fast ovenpå efter 30 minutter, så vend den rundt, så den øverste side kommer nedad.

Dyppelsen: Hak det bredbladet persille fint og rør det sammen med de øvrige ingredienser.

Servér omeletten med fetaost, dyppelse og rucola.

IMG 1573 t

Magarita.jpg
tærte3.jpg
spinat-laks_tærte4.jpg
Pastadej.jpg