----------------------------+45 3046 1315 - askholm@ballevej.dk
spinat-laks_tærte3.jpg

Farsbrød en cocotte

 

Farsbrød en cocotte

 

400 g hakket gris

0.5 dl hvedemel

1 dl mælk

1 stk. æg

200 g kyllingelever

50 g hasselnødder, groft hakket

4 stk. svesker, uden sten og groft hakkede

1 spsk. timian, hakket

1 spsk. smør til formen

100 g bacon, hakket

Tilberedning

Rør svinekødet med salt, peber, mel, mælk og æg. Rens leveren (bare det synlige, hvide fedt/sene skal væk), skær leveren i grove stykker og vend den forsigtigt i farsen sammen med timian, svesker og nødder.

Rens leveren (bare det synlige, hvide fedt/sene skal væk), skær leveren i grove stykker og vend den forsigtigt i farsen sammen med timian, svesker og nødder.

Smør fire små ovnfaste fade med smør og fyld farsen i. Top med skiver af bacon og bag de små farsbrød ved 180 grader i ca. 30-40 minutter, eller til gennemtilberedte. TIP: Giv farsbrødene lidt tid under grillen til sidst, hvis du har svært ved at få din bacon sprød.

Servér farsbrødene varme eller lune med brød og fennikelsalat.

                     

IMG 1573 t

Capricciosa.jpg
spinat-laks_tærte3.jpg
banner16.jpg
3_880.jpg
previous arrow
next arrow
Slider