Fyldte courgetter

Fyldte courgetter

Skrab det meste af frugtkødet ud og hak det groft.

Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien.

Rens champignonerne, skyl tomaterne og hak begge dele groft.

Tilsæt kødet og brun det under omrøring.

Tilsæt så champignoner og tomater.

Bland rasp, fløde, timian, salt og peber i farsen og fordel den i courgetterne.

Drys med revet ost. Bag courgetterne ved 200 grader i 25 minutter.

Servering:

Server med fx brød og tomatsalat.

Så er der serveret!

4 stk Mellemstore courgetter eller 2 store

1 stk. Stort løg

1-2 revne gulerødder

2 stk Fed hvidløg

3 spsk. Olie

250 g Champignoner

3 stk Tomater

450 g Hakket oksekød 11 %

4 spsk.Kaffefløde

3 spsk. Rasp

1 tsk. Timian

Origano

½ tsk chilli

Lidt koriander

Salt og peber

150 g Revet ost 30% gerne frisk ost.

Drys med parmesan

Bag den ved 200 g. til de er gyldne

IMG 1573 t

Speciale.jpg
balle-1.jpg
lasangne.jpg
dej1.jpg
previous arrow
next arrow
Slider