Kalkunbryst med frisk ost og champion

FYLDT KALKUNBRYST MED FRISKOST OG CHAMPIGNON

4 personer
Forberedelsestid: 1,5 time

Ingredienser
1 kalkunbryst
200 g friskost pikant
150-200 g champignon
125 g bacon i skiver

Fremgangsmåde
1. Skær champignonerne i halve skiver og bland dem sammen med friskosten.
2. Skær en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med champignonblandingen. Brug eventuelt nogle kødpinde eller en kødsnor til at holde kalkunbrystet lukket.
3. Placer baconskiverne rundt om kalkunbrystet og placer det i et ovnfast fad.
4. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 45-60 minutter. Brug eventuelt et stegetermometer til at se om kalkunbrystet er færdigt. Kødet skal mindst have en kernetemperatur på 75 grader og kødsaften der kommer ud af kalkunbrystet skal være klar.

IMG 1573 t

hat-m.jpg
spinat-laks_tærte3.jpg
kyllingebillede.jpg
20170712_200818.jpg