Koteletter i fad med svampe og tomat

Koteletter i fad med svampe og tomat

Ingredienser

4 svinekoteletter

3 skiver bacon

løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

500 g champignon, skåret i kvarte

1 dåse hakkede tomater

1/4 l piskefløde

1 tsk sød paprika

2 tsk timian, tørret, eller en god håndfuld frisk

1 spsk smør, til stegning

salt, til at smage til

sort peber, friskkværnet, til at smage til

Fremgangsmåde

Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.

Krydder koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider. Sæt koteletterne til side sammen med bacon.

Steg champignon, timian og løg sammen på panden ved høj varme, brug lidt ekstra smør, hvis det er nødvendigt.

Tilsæt hvidløg og paprika og derefter koteletter, bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde. Lad saucen koge i 10 minutter,

Hvorefter den smages til med salt og peber og derefter hældes i et smurt ovnfast fad og bages i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter.

IMG 1573 t

Capone.jpg
20180214_113008.jpg
spinat-laks_tærte2.jpg
20180211_121410_resized.jpg
previous arrow
next arrow
Slider