Lasagne med torsk og rejer

Lasagne med torsk og rejer

Ingredienser

Tomatsauce

Bechamelsauce

Fremgangsmåde

Tomatsauce:

  1. Hak hvidløg og løg og svits det af i olie i en gryde.
  2. Tilsæt derefter de hakkede tomater, spinat, sukker, timian, salt og peber, og lad det simre i ca. 15 minutter.
  3. Snit courgetterne i tynde skiver på langs - de skal lægges i lasagnen, når den samles.

Bechamelsauce:

  1. Smelt smørret i en gryde, pisk melet i og kom halvdelen af mælken i. Pisk til det er jævnt. Kom derefter resten af mælken i blandingen og pisk igen.
  2. Smag til med salt, peber, muskat og til sidst osten.

Saml lasagnen:

  1. Saml lasagnen lagvis med tomatsauce, fisk, de skårne courgetter og bechamelsauce.
  2. Drys revet parmesan på toppen af lasagnen.
  3. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.

TIP: Spis fiskelasagnen med en salat til.