----------------------------+45 3046 1315 - askholm@ballevej.dk
spinat-laks_tærte1.jpg

Cremet hokkaido græskarsuppe

 

Cremet hokkaido græskarsuppe

pic graeskar01

Mængde: 2-3 personer

INGREDIENSER

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 L vand
  • 1 grøntsagsbuillon terning
  • 1 pakke flødeost, f.eks. Philadelphia
  • Lidt cayenne peber
  • Brød og creme fraiche som tilbehør

FREMGANGSMÅDE

  1. Græskarret skylles, renses for kerner og skæres ud i mellemstore stykker. Behold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
  2. Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
  3. Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
  4. Suppen blendes med stavblender og flødeosten tilsættes. Bland det hele sammen, evt. brug stavblenderen igen.
  5. Tilsæt til sidst cayenne peber efter smag, og server med brød og creme fraiche.

IMG 1573 t

20180106_121647.jpg
spinat-laks_tærte4.jpg
thO3SKLQ25.jpg
1111.jpg
previous arrow
next arrow
Slider