Coleslaw med fennikel

coleslaw med fennikel og persille

Ingredienser

500 g hvidkål

250 g gulerødder

1-2 fennikel

1 bundt bredbladet persille

1-1,5 dl creme fraiche

1-1,5 dl mayonnaise

Saften af ½-1 citron/eller fra beholder

Stødt spidskommen

1 tsk. honning

Sådan gør du

Kasser de yderste blade og stokken af hvidkålen og skræl gulerødderne. Vask fenniklen og (fjern evt. det yderste lag, hvis det er meget grimt) og fjern stokken.

Snit det hele meget fint. Vask persillen godt og grundigt og hak den fint.

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen, og smag til med citronsaft, spidskommen, honning, salt og peber.

Vend dressingen sammen med kål, gulerødder, fennikel og persille.

IMG 1573 t

20180106_121647.jpg
IMG_0685.jpg
20180211_121410_resized.jpg
brunsviger_1.jpg