Tortellini i sovs med champignon

Tortellini i sovs med champignon og aubergine

 

 En cremet sovs af fløde med champignon og aubergine.

Retten kræver hverken mange ingredienser eller meget tid,

men smager stadig helt godt.

 

Til 

4 personer

 500 g tortellini

 200 g champignoner

 12 aubergine

 olie

 1 fed hvidløg

 1 12 dl fløde

 salt

 peber

 evt. lidt persille

Skyl champignonerne, skær det yderste af enden af, og skær dem ud i små stykker.

Skær toppen af auberginen, skyl den, og skær den ud i små stykker.

Pres hvidløget, og svits det i lidt olie på en pande. Kom champignon og aubergine på panden.

Lad det simre, til grøntsagerne er godt stegte.

Kom fløde på panden, og lad det koge op og tage smag fra grøntsagerne. Kom så den kogte tortellini på panden.

Bland det hele godt sammen, og smag til med salt og peber. Servér evt. med lidt frisk persille på toppen.

IMG 1573 t

Capricciosa.jpg
IMG_9513.jpg
spidskål.jpg
spinat-laks_tærte5.jpg