Pizzadej dej

  1. Opskriften på en god og sprød pizzabund

BAGNING: CA. 10 MIN.

dej

 

Ingredienser:

10 g gær

2,5 dl vand

1 tsk. salt

1 knsp. sukker

100 g fuldkorns durummel, rugmel eller grahamsmel

Ca. 250 g hvedemel 

 

Fremgangsmåde:

1. Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, sukker og durum- eller grahamsmel og derefter lidt hvedemel ad gangen. 

2. Ælt dejen godt, læg den i en skål, dæk skålen med plastfolie og sæt den i køleskabet i 8-12 timer.

3. Tænd ovnen og sæt temperaturen på 250 grader. Læg evt. en pizzasten på en bageplade og sæt den nederst i ovnen.

4. Slå dejen ned og rul den ud til to store pizzabunde.

IMG 1573 t

Parma.jpg
grill_pork.jpg
lasangne.jpg
spidskål.jpg
previous arrow
next arrow
Slider