Cremet hokkaido græskarsuppe

 

Cremet hokkaido græskarsuppe

pic graeskar01

Mængde: 2-3 personer

INGREDIENSER

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 L vand
  • 1 grøntsagsbuillon terning
  • 1 pakke flødeost, f.eks. Philadelphia
  • Lidt cayenne peber
  • Brød og creme fraiche som tilbehør

FREMGANGSMÅDE

  1. Græskarret skylles, renses for kerner og skæres ud i mellemstore stykker. Behold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
  2. Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
  3. Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
  4. Suppen blendes med stavblender og flødeosten tilsættes. Bland det hele sammen, evt. brug stavblenderen igen.
  5. Tilsæt til sidst cayenne peber efter smag, og server med brød og creme fraiche.