Æggekage med champignon, spinat og bacon

 

Æggekage med champignon, spinat og bacon

Ingredienser

1 løg

1 stk hvidløg

250 g champignon

450 g spinat på frost

150 g bacon

10 æg

2 dl mælk/ fløde

1 spsk. majsstivelse

30 g smør

1 frisk purløg

Salt, peber

Pil og hak løget, og skær champignon i grove skiver. Kog  spinaten og lad den dryppe af.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber. Tag lidt af blandingen fra, og rør majsstivelsen ud i det for at undgå klumper. Pisk det herefter sammen med resten af æggeblandingen.

Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Rist champignons på samme pande, til de tager farve. Kom lidt olie på panden, hvis nødvendigt undervejs, og tilsæt løget. Rist videre, til løgene er klare, og til sidst den forkogte, afdryppede spinat, Fordel det i et smurt ovnfast fad sammen med æggemassen, og bag æggekagen i ovnen ved 200 grader i cirka 20-25 minutter, til æggekagen er har sat sig.

Snit purløg, og fordel det over den færdige æggekage sammen med bacon.


Udskriv   Email