Omelet med rodfrugter
INGREDIENSER
OMELET
3 stk.rødbede eller anden rodfrugt
2 stk.søde kartofler
240 g kogte kidneybønner fra dåse)
4 stk.æg
0.5 dl havregryn
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1 fedfinthakket hvidløg
2 spsk.olie til stegning
TILBEHØR
2 stk.store håndfulde rucola
100 g feta
DYPPELSE
1.5 dl skyr
1 spsk.mayonnaise
0.5 bdt. Bundt bredbladet persille
Evt. finthakket hvidløg og lidt purløg
salt og peber
TILBEREDNING
Skræl rødbeder og kartofler og riv dem på rivejernets grove side.
Rør herefter alle ingredienserne sammen i en skål.
Kom olie på panden, og hæld massen på panden ved svag varme. Steg omeletten i 30 minutter.
Hvis omeletten ikke er fast ovenpå efter 30 minutter, så vend den rundt, så den øverste side kommer nedad.
Dyppelsen: Hak det bredbladet persille fint og rør det sammen med de øvrige ingredienser.
Servér omeletten med fetaost, dyppelse og rucola.