Pandekager over bål

Varme ny stegte pandekager over bål er bare ALTID en god idé.

Både fordi det er en super hyggelig aktivitet at lave sammen for både børn og voksne, og selvfølgelig fordi pandekager altid smager godt.

Her får du vores version af den udødelige klassiker, der smager bedst, når de tilberedes på bål, men også sagtens kan laves på Trangia eller i køkkenet derhjemme. 

Ingredienser (min. 8 stk. afhængig af pandens størrelse)

3 æg

4 deciliter sødmælk

3 spsk. vand

1 tsk. sukker

2 tsk. vaniljesukker

1 knivspids salt

200 gram hvedemel 

Smør til stegning 

 Tip! Lav pandekagedejen Så kan du nemt dosere dejen ud på panden, når I er klar til pandekagebagning. 

Fremgangsmåde 

Pisk æg, mælk og vand sammen med en håndpisker eller i en blender.

Tilsæt sukker, vaniljesukker, salt og mel og pisk dejen godt, indtil der ikke er klumper i. 

Lad dejen hvile minimum 15 minutter, gerne på køl. Den kan sagtens holde 24 timer i din køletaske.

Steges gyldne i (rigeligt) smør på en varm pandekagepande til bål eller en non-stick pande til Trangia.

Velbekomme! 


Udskriv   Email