Fastelavnsboller,
der smager bedre end dem du kan købe.
500 g. mel
30 g. sukker
2 æg
450 g. margarine
1,5 dl mælk
Margarinen smulernes i melet.
Gæren røres ud i lunet mælk og tilsættes.
Tilsæt æg og sukker
Ælt det hele godt sammen.
Udrulles til en firkant eller ca. 40 x 60 cm. (24 stk)
Udskæres i stykker á 10 x10 cm
Fyld lægges på midten og foldes sammen og vendes med bunden ned.
Hæver ca. 1 time mindst.
Bagetid 15 min ved ca. 200gr. varmluft
Pynt glasur evt. med kakao
Fyld kan være sveskemos eller creme.
Creme
2 æg
4 sp. Sukker
4 dl mælk.
3 sp. Mel
1 stang vanilje
Pisk det hele godt sammen og brig blandingen i kog under konstant piskning.
Kog den ca. 5 min. Under konstant piskning.
Lad den køle af mens du pisker med jævne mellemrum.