Fastelavnsboller,

der smager bedre end dem du kan købe. 

500 g. mel

30 g. sukker

2 æg

450 g. margarine

1,5 dl mælk

Margarinen smulernes i melet.

Gæren røres ud i lunet mælk og tilsættes.

Tilsæt æg og sukker

Ælt det hele godt sammen.

Udrulles til en firkant eller ca. 40 x 60 cm. (24 stk)

Udskæres i stykker á 10 x10 cm

Fyld lægges på midten og foldes sammen og vendes med bunden ned.

Hæver ca. 1 time mindst.

Bagetid 15 min ved ca. 200gr. varmluft

Pynt glasur evt. med kakao

Fyld kan være sveskemos eller creme.

20180211 173141

Creme

2 æg

4 sp. Sukker

4 dl mælk.

3 sp. Mel

1 stang vanilje

Pisk det hele godt sammen og brig blandingen i kog under konstant piskning.

Kog den ca. 5 min. Under konstant piskning.

Lad den køle af mens du pisker med jævne mellemrum.


Udskriv   Email