Farsbrød en cocotte
400 g hakket gris
0.5 dl hvedemel
1 dl mælk
1 stk. æg
200 g kyllingelever
50 g hasselnødder, groft hakket
4 stk. svesker, uden sten og groft hakkede
1 spsk. timian, hakket
1 spsk. smør til formen
100 g bacon, hakket
Tilberedning
Rør svinekødet med salt, peber, mel, mælk og æg. Rens leveren (bare det synlige, hvide fedt/sene skal væk), skær leveren i grove stykker og vend den forsigtigt i farsen sammen med timian, svesker og nødder.
Rens leveren (bare det synlige, hvide fedt/sene skal væk), skær leveren i grove stykker og vend den forsigtigt i farsen sammen med timian, svesker og nødder.
Smør fire små ovnfaste fade med smør og fyld farsen i. Top med skiver af bacon og bag de små farsbrød ved 180 grader i ca. 30-40 minutter, eller til gennemtilberedte. TIP: Giv farsbrødene lidt tid under grillen til sidst, hvis du har svært ved at få din bacon sprød.
Servér farsbrødene varme eller lune med brød og fennikelsalat.