Fyldte courgetter
Skrab det meste af frugtkødet ud og hak det groft.
Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien.
Rens champignonerne, skyl tomaterne og hak begge dele groft.
Tilsæt kødet og brun det under omrøring.
Tilsæt så champignoner og tomater.
Bland rasp, fløde, timian, salt og peber i farsen og fordel den i courgetterne.
Drys med revet ost. Bag courgetterne ved 200 grader i 25 minutter.
Servering:
Server med fx brød og tomatsalat.
Så er der serveret!
4 stk Mellemstore courgetter eller 2 store
1 stk. Stort løg
1-2 revne gulerødder
2 stk Fed hvidløg
3 spsk. Olie
250 g Champignoner
3 stk Tomater
450 g Hakket oksekød 11 %
4 spsk.Kaffefløde
3 spsk. Rasp
1 tsk. Timian
Origano
½ tsk chilli
Lidt koriander
Salt og peber
150 g Revet ost 30% gerne frisk ost.
Drys med parmesan
Bag den ved 200 g. til de er gyldne