Karrygryde med kylling
450 gram kyllingebryst filet
1 løg
3 fed hvidløg
200 gram gulerødder i tern
1/4 spidskål snittet
200 gram ærter frosne
1 teskefuld stødt ingefær eller en lille knold frisk
2 teskefulde rød karrypasta
2 spiseskefulde tomatpasta
2-3 spiseskefulde fishsauce
2 teskefulde sukker
2,0 deciliter fløde
2,5 deciliter vand
1 bouillonterning
1 potte persille
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern og svitses af i en varm stegegryde eller sauterpande i lidt smør og olie.
Lad lige kødet få farve.
Hak løg og hvidløg fint og kom det ved, hvor det steger med et minut.
De klargjorte grøntsager (gulerødder, spidskål og ærter) tilsættes og vendes rundt sammen med ingefær,
rød karrypasta og tomatpasta.
Kom også lidt sukker i sammen med fløde, vand og en bouillonterning.
Kog op, skru ned for varmen, og lad din karrygryde simre i cirka 12 minutter.
Smag til med salt, peber og eventuelt mere rød karrypasta og fish sauce.
Hak persille fint og vend den i lige inden servering.
serveres evt. med kartoffelmos