Kylling med bacon, broccoli og ostesovs i fad

1 løg (stort)

  1⁄2 spidskål (lille)

 2 spsk olie

 salt og  peber

3 dl fløde

3 dl mælk

  1⁄2 hønsebouillonterning

   30 g revet parmesanost

  200 g revet mozzarella

   1 broccoli

350 g kyllingeinderfilet

  7 skiver bacon

Forvarm ovnen til 175 grader.

Pil løg, og hak det fint. Skyl spidskål, og snit det fint. Kom løg og spidskål op i et ildfast fad,

og vend det med olie samt lidt salt og peber. Sæt fadet i ovnen, og steg det 10 minutter.

Lav ostesovsen imens. Kom fløde og vand op i en gryde, og bring det i kog.

Kom hønsebouillonterningen i, og rør rundt, til den er opløst.

Tilsæt parmesan og mozzarella, og lad det smelte i sovsen. Smag til med salt og peber.

Skyl broccoli, og skær den i mindre buketter. Kassér stokken.

Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt broccoli og ostesovs.

Vend det forsigtigt rundt.

Vikle hver kyllingeinderfilet ind i én skive bacon, og læg dem ovenpå grøntsager og ostesovs i fadet.

Sæt fadet tilbage i ovnen, og giv det yderligere 25 minutter, til kyllingeinderfileterne er gennemstegte,

og baconen er gylden. Hvis du gerne vil have ekstra farve på baconen,

kan du stege retten under grill de sidste par minutter.


Udskriv   Email