Kylling med bacon, broccoli og ostesovs i fad
1 løg (stort)
1⁄2 spidskål (lille)
2 spsk olie
salt og peber
3 dl fløde
3 dl mælk
1⁄2 hønsebouillonterning
30 g revet parmesanost
200 g revet mozzarella
1 broccoli
350 g kyllingeinderfilet
7 skiver bacon
Forvarm ovnen til 175 grader.
Pil løg, og hak det fint. Skyl spidskål, og snit det fint. Kom løg og spidskål op i et ildfast fad,
og vend det med olie samt lidt salt og peber. Sæt fadet i ovnen, og steg det 10 minutter.
Lav ostesovsen imens. Kom fløde og vand op i en gryde, og bring det i kog.
Kom hønsebouillonterningen i, og rør rundt, til den er opløst.
Tilsæt parmesan og mozzarella, og lad det smelte i sovsen. Smag til med salt og peber.
Skyl broccoli, og skær den i mindre buketter. Kassér stokken.
Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt broccoli og ostesovs.
Vend det forsigtigt rundt.
Vikle hver kyllingeinderfilet ind i én skive bacon, og læg dem ovenpå grøntsager og ostesovs i fadet.
Sæt fadet tilbage i ovnen, og giv det yderligere 25 minutter, til kyllingeinderfileterne er gennemstegte,
og baconen er gylden. Hvis du gerne vil have ekstra farve på baconen,
kan du stege retten under grill de sidste par minutter.