Kyllingebryst med pikant ost

Kyllingebryst med pikant ost

150 gram bacon skåret i mindre stykker

450 gram kyllingebryst filet
2 løg
1 stor porre (eller 2 mindre)
3 fed hvidløg
200 gram broccoli forkogt
2 røde peberfrugter
1 frisk timian
1 dåse hakkede tomater
2 spiseskefulde tomatpasta
200 gram pikant flødeost
Ca. 2 deciliter fløde/ mælk
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bacon steges næsten sprøde på en varm pande. Tilsæt eventuelt lidt olie, hvis baconen steges for tør. Kommes i et ildfast fad eller bradepande.

Kyllingefileterne skæres i tyndes trimler, og brunes på panden. Krydr med salt og peber og kom kødet i fadet.

Finthakkede løg og hvidløg sauteres i en olie på panden sammen med porrer i tynde skiver. Det tager et par minutter, ved lav varme

Peberfrugter i mindre tern kommes så ved sammen med broccolien, og der steges videre et par minutter mere.

Tilsæt nu også frisk timian (pluk bladene af og undgå stive stilke), hakkede tomater, tomatpasta, pikant flødeost og fløde. Lad det koge 4-5 minutter og smag til med salt og peber.

Hæld det i fadet og vend det hele forsigtigt rundt.

Fadet med kylling steges færdig i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, hvor det cirka skal have 25 minutter.

Pikant kylling serveres med frisk pasta.


Udskriv   Email