Langtidsstegt kylling i stegeso

 

Langtidsstegt kylling i stegeso -

 

 

det skal du bruge

1 stor kylling
½ bundt citrontimian
3-4 spsk honning
1 usprøjtet citron
Salt og peber

SALATDRESSING
2 dl yoghurt naturel
2 spsk olivenolie
2 spsk æbleeddike
2 tsk dijonsennep
Salt og peber

TILBEHØR
200 g blandede salatblade
Brød

Kunne du lide kylling i stegeso? Så prøv også vores opskrift på spicy kylling

Langtidsstegt kylling - sådan laver du den

Skyl citrontimianen rigtig godt, og hak bladene groft. Gem stilkene. Smør kyllingen godt ind i honning, og drys den med citrontimian. Skær nogle dybe lommer i citronen, og kom timianstilkene i. Pres citronen ind i kyllingen, og krydr den med salt og peber. Sæt den i et ovnfast fad, og steg den midt i ovnen på 100° i ca. 3 timer.

Tag kyllingen ud af ovnen, og lad den hvile i ca. 10 min. Skær den derefter ud i passende stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server din eksotiske udgave af langtidsstegt kylling med salat, dressing og brød.

TIP: Savner du kartofler til denne ret, kan du servere ovnstegte kartofler, som passer godt til langtidsstegt kylling


Udskriv   Email