Lasagne med torsk og rejer

Lasagne med torsk og rejer

Ingredienser

  • Ca. 500 g torsk
  • 100 g rejer
  • 9 stk. lasagneplader
  • 6 spsk. revet parmesan

Tomatsauce

  • 2 spsk. olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk. løg
  • 1 tsk. timian
  • 1 dåse tomater
  • 1 tsk. sukker
  • En smule salt
  • En smule peber
  • 2 stk. courgetter
  • 1 pakke spæd spinat

Bechamelsauce

  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. mel
  • 5 dl mælk
  • 100 g revet ost
  • Lidt revet muskatnød
  • Lidt salt
  • Lidt peber

Fremgangsmåde

Tomatsauce:

  1. Hak hvidløg og løg og svits det af i olie i en gryde.
  2. Tilsæt derefter de hakkede tomater, spinat, sukker, timian, salt og peber, og lad det simre i ca. 15 minutter.
  3. Snit courgetterne i tynde skiver på langs - de skal lægges i lasagnen, når den samles.

Bechamelsauce:

  1. Smelt smørret i en gryde, pisk melet i og kom halvdelen af mælken i. Pisk til det er jævnt. Kom derefter resten af mælken i blandingen og pisk igen.
  2. Smag til med salt, peber, muskat og til sidst osten.

Saml lasagnen:

  1. Saml lasagnen lagvis med tomatsauce, fisk, de skårne courgetter og bechamelsauce.
  2. Drys revet parmesan på toppen af lasagnen.
  3. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.

TIP: Spis fiskelasagnen med en salat til.


Udskriv   Email