Her kommer en af de bedre og den kan varieres alt efter smag og humør
Ca. 500 g fisk
100 g rejer
9 stk. lasagneplader
6 spsk. revet parmesan
Tomatsauce
2 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 stk. løg
1 tsk. timian
1 dåse tomater
1 tsk. sukker
En smule salt
En smule peber
2 stk. courgetter
1 pakke spæd spinat
Bechamelsauce
2 spsk. smør
2 spsk. mel
5 dl mælk
100 g revet ost
Lidt revet muskatnød
Lidt salt
Lidt peber
Fremgangsmåde
Tomatsauce:
Hak hvidløg og løg og svits det af i olie i en gryde.
Tilsæt derefter de hakkede tomater, spinat, sukker, timian, salt og peber, og lad det simre i ca. 15 minutter.
Snit courgetterne i tynde skiver på langs - de skal lægges i lasagnen, når den samles.
Bechamelsauce:
Smelt smørret i en gryde, pisk melet i og kom halvdelen af mælken i. Pisk til det er jævnt. Kom derefter resten af mælken i blandingen og pisk igen.
Smag til med salt, peber, muskat og til sidst osten.
Saml lasagnen:
Saml lasagnen lagvis med tomatsauce, fisk, de skårne courgetter og bechamelsauce, sidste lag er rejer.
Drys revet parmesan eller endnu bedre frisk ost på toppen af lasagnen.
Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.
TIP: Spis fiskelasagnen med en salat til.