Fiskelasagne

Her kommer en af de bedre og den kan varieres alt efter smag og humør

Ca. 500 g fisk

100 g rejer

9 stk. lasagneplader

6 spsk. revet parmesan

Tomatsauce

2 spsk. olie

1 fed hvidløg

1 stk. løg

1 tsk. timian

1 dåse tomater

1 tsk. sukker

En smule salt

En smule peber

2 stk. courgetter

1 pakke spæd spinat

Bechamelsauce

2 spsk. smør

2 spsk. mel

5 dl mælk

100 g revet ost

Lidt revet muskatnød

Lidt salt

Lidt peber

Fremgangsmåde

Tomatsauce:

Hak hvidløg og løg og svits det af i olie i en gryde.

Tilsæt derefter de hakkede tomater, spinat, sukker, timian, salt og peber, og lad det simre i ca. 15 minutter.

Snit courgetterne i tynde skiver på langs - de skal lægges i lasagnen, når den samles.

lasangne

Bechamelsauce:

Smelt smørret i en gryde, pisk melet i og kom halvdelen af mælken i. Pisk til det er jævnt. Kom derefter resten af mælken i blandingen og pisk igen.

Smag til med salt, peber, muskat og til sidst osten.

 

Saml lasagnen:

Saml lasagnen lagvis med tomatsauce, fisk, de skårne courgetter og bechamelsauce, sidste lag er rejer.

Drys revet parmesan eller endnu bedre frisk ost på toppen af lasagnen.

Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.

 

TIP: Spis fiskelasagnen med en salat til.


Udskriv   Email