Lakselasagne med rejer og spinat
400 g laks
100 g rejer
2 porrer
1 ds. hakkende tomater
Lidt salt og peber
200 g hakket spinat, dybfrost
4 dl skummetmælk
2 spsk. maizenamel
En smule hel muskatnød
150 g lasagneplader eller evt 1 hel sqasch i skiver
4 spsk. frisk ost
Sådan gør du
Skær porrerne i tynde ringe og skær tomaterne i terninger. Kom grønsagerne i en gryde med lidt vand, damp grønsagerne 5-10 min og smag til med salt og peber.
Damp spinaten i en gryde, tilsæt 2/3 af mælken, kog mælk og spinat op, jævn saucen med maizenamel rørt ud i resten af mælken.
Smag saucen til med salt, peber og muskatnød.
Skær laksen i tynde skiver. Læg et lag tomater og porrer i bunden af et ovnfastfad (20x25 cm). Derpå lasagneplader, laks, rejer og spinatsauce gentag og afslut med spinatsauce og drys med revet ost.
Bag lasagnen i ovn ved 180°C i ca. 45 min.