Lasagne med torsk og rejer
Ingredienser
- Ca. 500 g torsk
- 100 g rejer
- 9 stk. lasagneplader
- 6 spsk. revet parmesan
Tomatsauce
- 2 spsk. olie
- 1 fed hvidløg
- 1 stk. løg
- 1 tsk. timian
- 1 dåse tomater
- 1 tsk. sukker
- En smule salt
- En smule peber
- 2 stk. courgetter
- 1 pakke spæd spinat
Bechamelsauce
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. mel
- 5 dl mælk
- 100 g revet ost
- Lidt revet muskatnød
- Lidt salt
- Lidt peber
Fremgangsmåde
Tomatsauce:
- Hak hvidløg og løg og svits det af i olie i en gryde.
- Tilsæt derefter de hakkede tomater, spinat, sukker, timian, salt og peber, og lad det simre i ca. 15 minutter.
- Snit courgetterne i tynde skiver på langs - de skal lægges i lasagnen, når den samles.
Bechamelsauce:
- Smelt smørret i en gryde, pisk melet i og kom halvdelen af mælken i. Pisk til det er jævnt. Kom derefter resten af mælken i blandingen og pisk igen.
- Smag til med salt, peber, muskat og til sidst osten.
Saml lasagnen:
- Saml lasagnen lagvis med tomatsauce, fisk, de skårne courgetter og bechamelsauce.
- Drys revet parmesan på toppen af lasagnen.
- Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.
TIP: Spis fiskelasagnen med en salat til.