Paprikagryde med pølser
- 6 pølser
- 2 løg (store)
- 2 spsk smør eller olie
- 200 g champignoner
- 4 røde peberfrugter
- 4 spsk paprika
- 1ds tomatpuré
- 1 ds hakkede tomater
- 4 dl svinebouillon eller hønsebouillon
- 1 dl fløde
- salt
- peber
- evt. 1 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vand (kan sagtens udelades)
- evt. 1 bdt persille til drys
Skær pølserne i skiver og hak løgene. Steg dem i smør eller olie i en stor gryde ved middel varme.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden og steg ved høj varme i et par minutter.
Skær peberfrugterne i halve strimler og kom dem i gryden sammen med paprika. Steg i et par minutter.
Skru ned på middel varme og tilsæt tomatpuré. Rør godt rundt. Tilsæt de hakkede tomater og bouillon.
Lad paprikagryden simre i 5-10 minutter og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.
Drys evt. med friskhakket persille ved servering.