Koteletter i fad med svampe og tomat
Antal 4 pers.
Ingredienser
4 svinekoteletter
3 skiver bacon
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
500 g champignon, skåret i skiver
1 dåse hakkede tomater
1/4 l piskefløde
1 tsk sød paprika
1 tsk røget paprika, (kan undlades)
2 tsk timian,
1 spsk olie, til stegning
salt, til at smage til
sort peber, friskkværnet, til at smage til
Fremgangsmåde
Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.
Krydder koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider.
Steg champignon, timian og løg sammen på panden ved høj varme, brug lidt ekstra olie, hvis det er nødvendigt.
Tilsæt hvidløg og paprika og derefter bacon hakkede tomater og fløde. Lad saucen koge i 10 minutter,
Hvorefter den smages til med salt og peber og derefter hældes i et smurt ovnfast fad med koteletter og bages i en forvarmet ovn ved 175 grader i 15-20minutter eller til koteletterne er gennembagte
Serveres med fx kartoffelmos, krydderurter og salat