Cremet pasta med kylling
INGREDIENSER
Tomatsauce:
1 lille løg
1 fed hvidløg
olivenolie til stegning
2 dl hakkede tomater
1 dl vand
frisk basilikum
Flødesauce:
2 kyllingebryster
olivenolie til stegning
1 fed hvidløg
100 g champignons
50 g squash
2 dl soltørrede tomater
1 dl hønsebuillon
50 g revet mozzerella
2 spsk revet parmesan (valgfrit)
salt og peber
1 dl madfløde eller piskefløde
Tilbehør:
250 g hjemmelavet pasta
Pil og skær løget ud i mellemstore stykker. Pres 1 fed hvidløg. Svits løg og hvidløg i olivenolie i en sautépande.
Tilsæt hakkede tomater, vand og frisk basilikum og lad det småsimre i et par minutter.
hæl det i en skål til senere brug
rengør panden og
Skær kyllingen ud i små stykker. Pres hvidløget. Skyl champignons og squash og skær dem i små stykker.
Svits hvidløget i olivenolie og steg kyllingen. Tilsæt champignons og steg, til de er gyldne. Tilsæt squash og svits kort.
Skru ned for varmen og tilsæt tomatsaucen, soltørrede tomater og hønsebuillon. Lad det småsimre til grøntsagerne er møre.
Kom ost i saucen og rør rundt til det smelter. Tilsæt madfløde og smag til med salt og peber.
Kog pastaen et min. .
Vend pastaen i saucen inden servering.