Sådan laver jeg frisk paste
Jeg bruger 100 g tipo 0 eller helst 00 mel
og tilsætter en hel æg, lidt olie og lidt salt.
pr person der skal spise pastaen.
Jeg bruger røremaskine men kan let laves i hånden
Når den er æltet sammen, vikles den med vrap og stilles i køleskab mindst 1 time.
pastaen rulles ud og skæres og det gøres bedst på maskine.
koges under et minut.
Velbekomme det smager herligt.
Sådan laver jeg frisk paste
Med spinat
2 PERS.
70 gram hakket spinat uden vand blandes med
Jeg bruger 270 g tipo 0 eller helst 00 mel
og tilsætter 2 hel æg, og lidt salt.
Jeg bruger røremaskine, men kan let laves i hånden
Samler med lidt vand hvis den er for tør
Når den er æltet sammen, vikles den med vrap, med lidt olie og stilles i køleskab mindst 1 time.
Køres færdig på maskine