Tortellini i sovs med champignon og aubergine
En cremet sovs af fløde med champignon og aubergine.
Retten kræver hverken mange ingredienser eller meget tid,
men smager stadig helt godt.
Til
4 personer
500 g tortellini
200 g champignoner
1⁄2 aubergine
olie
1 fed hvidløg
1 1⁄2 dl fløde
salt
peber
evt. lidt persille
Skyl champignonerne, skær det yderste af enden af, og skær dem ud i små stykker.
Skær toppen af auberginen, skyl den, og skær den ud i små stykker.
Pres hvidløget, og svits det i lidt olie på en pande. Kom champignon og aubergine på panden.
Lad det simre, til grøntsagerne er godt stegte.
Kom fløde på panden, og lad det koge op og tage smag fra grøntsagerne. Kom så den kogte tortellini på panden.
Bland det hele godt sammen, og smag til med salt og peber. Servér evt. med lidt frisk persille på toppen.