Lav en lækker,
sprød pizza som faktisk ikke er så hård ved kalorie-regnskabet og så smager den godt.
Den har fået meget ros her i huset.
Ingredienser:
Ingredienser: Til 2-4 pizzaer.
- En klump surdej på størrelse med 1/2 knytnæve) Kan altså undværes
- 2- 2,5 dl vand (koldt)
- 10 g gær
- 1 tsk. sukker
- Ca. 200 gr mel (Gerne typo 00, den klassiske pizza, pasta mel fra Italien)- Ca. 100 g mel semola (Grovvalset durummel), hvis du ikke kan skaffe det så erstat med 00 mel.
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk salt med top
Fyld:
1 ds. Hakkede tomat, kogt ind med hvidløg, lidt olie og kryderier
2 -3 pk. frisk mozzarella
2 aubergine i tynde skiver
3 skiver lufttørret skinke, tun fra dåse eller peperoni
Fremgangsmåde:
1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.
2. Steg aubergineskiverne et kort øjeblik på en varm grillpande evt. i lidt olie.
3. Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen, læg kødfyld oven på pizzaen.
4. Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min., til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet.
5. Server.