Cremet hokkaido græskarsuppe
Mængde: 2-3 personer
INGREDIENSER
- 1 Hokkaido græskar
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 L vand
- 1 grøntsagsbuillon terning
- 1 pakke flødeost, f.eks. Philadelphia
- Lidt cayenne peber
- Brød og creme fraiche som tilbehør
FREMGANGSMÅDE
- Græskarret skylles, renses for kerner og skæres ud i mellemstore stykker. Behold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
- Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
- Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
- Suppen blendes med stavblender og flødeosten tilsættes. Bland det hele sammen, evt. brug stavblenderen igen.
- Tilsæt til sidst cayenne peber efter smag, og server med brød og creme fraiche.