Hokkaidosuppe med bacon

Personer: 2
1 stk. hokkaidogræskar
2 stk. løg
4 fed hvidløg
20 g ingefær
5 g karry
½ knoldselleri
6 stk. tomater
3 stk. gulerødder
1 l grøntsagsbouillon
Tilbehør
flutes
200 g bacon
Tilberedning
Vask hokkaidogræskaret og del det i to (det skal ikke skrælles). Fjern kernerne og skær græskarkødet i tern. Skræl og vask de øvrige grøntsager (også tomaterne) og skær også disse i tern.Steg baconternene i lidt olie i en gryde og læg dem på et stykke køkkenrulle når de er færdigstegte og gem dem til anretningen.
Varm løgene i olien i gryden til de bliver klare i farven. Tilsæt hvidløg og karry og lad det simre med i et par minutter. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager, krydderier og bouillon. Lad det hele småkoge i 30 minutter. Lad suppen køle af inden den blendes, og varm derefter suppen op igen.
Server suppen pyntet med de stegte bacontern og spis flutes til.
Tak til Rema